VÍZKÚTFÚRÁS - száraz magfúrásos technológiával
... a víz az élet ...

Keresés a honlaponCégünk üdvözli Önt! 

 

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a vízkútfúrás terén, mely biztosítja a vállalkozás fejlődését, állandó, magas szintű működését.             

  Az elmúlt 15 év alatt megtapasztaltuk, hogy igény van a vízkút megfúrása után annak szakszerű beüzemelésére, esetleg egy teljes öntözőrendszer kiépítésére is. Ezeket a szolgáltatásokat jelenleg a megrendelőknek különböző vállalkozóknál kell megrendelniük, több emberrel kell kapcsolatot tartaniuk, több idejükbe és pénzükbe kerül a teljes rendszer kiépítése. Ezt szem előtt tartva döntöttünk úgy, hogy kiterjesztjük tevékenységi körünket, és komplett rendszereket építünk ki.

 Cégünk rendkívül fontosnak tartja a környezetvédelmet, igyekszik tevékenységével megakadályozni Földünk energiaháztartásának teljes kihasználását, alternatívát kívánunk biztosítani egyéb energiaforrásokra.

 Szeretnénk, ha mi is hozzájárulhatnánk ahhoz, hogy a Magyarországon élő emberek a meglévő alternatív vízforrásokat ki tudják használni, ezáltal is segítve környezetünk védelmét. Szeretnénk minél több emberben tudatosítani, hogy kevés befektetéssel mindenki tud tenni azért, hogy Földünket és energiaforrásainkat unokáink is élvezhessék.

 


Itt küldhet üzenetet

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Holleiter Attila kútfúró mester 30/571-4709